Новий тариф «Вільний Київстар»

02.01.2014 0 By svvas

Нещодавно,  про нову акцію  «–25%»: тариф «Вільний Київстар» анонсував оператор мобільного зв’язку Київстар. Хоча,   особисто для себе я не побачив ніякого суттєвого зниження тарифів, тим більше на 25%. Даний тариф напевне вигідний хіба тим хто багато розмовляє, адже він пропонує  1400 хвилин та 700 смс на тиждень  за 14, 90 грн.

Детальніше з інформаційної розсилки від Київстар:

Можливо, Ви вже чули, що новорічна акція зробила умови найпопулярнішого тарифного плану «Вільний Київстар» ще привабливішими! Відтепер можна отримати пакет послуг — Інтернет, хвилини розмов та SMS — зі знижкою 25% за умови оплати пакету на тиждень.

Акція «-25%» доступна усім, хто обрав раніше чи бажає зараз перейти на тариф «Вільний Київстар». Замовити акцію можна до 31 березня 2014 року. Дізнатися більше

Цікаво! У підтримку новорічної акції «Київстар» відзняв нове рекламне відео «Скрипаль» з Андрієм Чадовим у головній ролі. 

Спілкування
Нова послуга «Улюблена країна». Радикальне зниження цін на міжнародні дзвінки!
Повірите чи ні, але зараз абоненти, які підключили нову послугу «Улюблена країна», телефонують на мобільні та міські номери в Росію, США, Китай і Канаду за тарифом 12 коп. /хв., а в країни Європи і Австралію — за тарифом 59 коп. /хв. Це найвигідніша пропозиція на ринку для дзвінків за кордон!

Замовляйте і Ви послугу «Улюблена країна», щоб мати змогу:
обрати одну країну з 34-х країн для дешевого спілкування з рідними та друзями за кордоном;
необмежено розмовляти з обраною країною за пільговим тарифом;
будь-якої миті змінити «улюблену» країну;
користуватися без абонплати.
Цікаво! Про переваги нової послуги ми зняли черговий міні-фільм «Сестри» з актрисою Поліною Кутеповою в головній ролі. Цікаво те, що в реальному житті у Поліни Кутепової також є сестра-близнюк Ксенія
Корисне
Мобільний додаток «Мій Київстар». Тепер для iPhone!

Власники iPhone відтепер можуть управляти послугами мобільного зв’язку «Київстар» та «Домашнього Інтернету» on-line з мобільного.

Додаток «Мій Київстар» для мобільного – це можливість будь-якої миті переглянути витрати на зв’язок, замовити участь в акції, змінитии тарифний план на вигідніший, підключити /відключити /налаштувати додаткові послуги.

Зручну навігацію та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс включено! Шукайте безкоштовний додаток «Мій Київстар» на App Store. 

Нагадаємо, що у листопаді з’явився додаток «Мій Київстар» для Android-смартфонів.

Спеціальний тариф для планшетів. Це дійсно безліміт!

Число користувачів планшетів у мережі «Київстар» стрімко зростає. А середнє споживання мобільного Інтернету на цих зручних для «серфінгу» гаджетах вдвічі більше, ніж на смартфонах.

Тому «Київстар» вводить новий тарифний план — «Вільний Київстар для планшетів (модемів)». З ним користувачі отримують необмежений доступ до Інтернету на високій швидкості, лише за 2,00 гривні і лише у дні користування!

Стартовий пакет з тарифом «Вільний Київстар для планшетів (модемів)» містить стандарту nanoSIM-карту з перехідниками для розмірів micro і mini. Таким чином, SIM-карта підходить і для планшетів, і для мобільних модемів. 

Comments

comments