Як заробляти гроші на Youtube

18.04.2014 0 By svvas

YoutubeПопулярний відеохостинг Youtube зараз відомий практично кожному. З його допомогою можна подивитися відеоролик або ж поділитися власною зйомкою. Але мало хто знає, як заробити на youtube, а це цілком реально і досить просто.

З чого почати

Починати потрібно спочатку, а значить – слід зареєструватися на самому сайті. Далі, вам знадобиться техніка для зйомки відео. Не варто думати, що для цього потрібні професійна камера і студія звукозапису – багато ролики, зняті на телефон або на веб-камеру, отримують високі рейтинги переглядів.

Способи заробітку

Існує два способи отримання заробітку за допомогою сайту Youtube. Перший – це використання короткої реклами перед показом вашого ролика, а другий – отримувати гроші за перегляди. Розглянемо кожен з них подібні.

Заробіток на переглядах

Якщо ви замислюєтеся про те, скільки заробляють на youtube творці таких популярних шоу, як «Це добре», «+100500» і «Кейт Клеп», то повірте – багато. Дуже багато. За кожну тисячу переглядів вони отримують по 5 $, а перегляди там зашкалюють за пару мільйонів.

Для того, щоб і ваші ролики приносили вам такі гроші, слід розмістити посилання на відео на ZipRAR.ru або MetaCafe.com. Перший сайт – російськомовний і ви зможете виводити звідти гроші відразу ж, як тільки там накопичиться 1 $. На другому ресурсі за кожну тисячу переглядів ви отримаєте 5 $, але отримати ці гроші ви зможете тільки після того, як ролик прогляне близько двадцяти тисяч людей.

Заробіток на рекламі

Точно встановити, скільки можна заробити на youtube, використовуючи рекламу, досить складно. Все буде залежати від того, скільки людей переглянуть ролик і скільки перейдуть по рекламованої посиланням.

Але для того, щоб реклама почала працювати, вам необхідно пройти наступні кроки:

  • Створення аккаунта на Google AdSense. Зробити це нескладно, але знадобиться знання латинської абетки. При реєстрації вам необхідно вказати реальний фактичну адресу проживання, куди поштою будуть приходити чеки від компанії Google. І, для того, щоб листоноші розібрали адресу, необхідно вказати його максимально точно, інакше лист просто не дійде.
  • Особистий сайт. Для реєстрації знадобиться свій особистий сайт, і не поспішайте радіти чи засмучуватися. Якщо сайт у вас вже є, то Google AdSense буде перевіряти його дуже довго, роздумуючи, чи варто допускати вас до сервісу. Тому, краще створити новий сайт. На сайті www.blogger.com зареєструйте свій гугл-акаунт, створіть там пару записів, бажано, з вашими власними оригінальними думками, і все, ваш сайт готовий!
  • Продовження реєстрації. Тепер можна продовжити реєстрацію на Google AdSense. Важливо: вся введена вами інформація повинна відповідати реальності, тобто, ПІБ, дата народження та інші дані повинні бути справжніми, інакше ви ніколи не зможете довести що ви є власником і отримати гроші.
  • Підключення до Google AdSense для відео. Увійдіть на youtube за допомогою гугл-акаунту, перейдіть за посиланням www.cms.youtube.com – і все, процес заробітку пішов!

Єдина зволікання може бути в тому, як довго буде Google AdSense відкривати вам доступ до своєї рекламної службі. Як правило, це займає від двох днів до двох тижнів.

І, кожен раз, розміщуючи нове відео на хостингу, не забудьте поставити прапорець «дозволити рекламу …»

Тепер, ви знаєте, як на youtube заробити грошей, зробити це просто, швидко і легко! Удачі і легких грошей!

 

Джерело: http://onlinenews.rv.ua/

 

Comments

comments