Що входить у вартість сайту

24.02.2014 0 By svvas

Якщо ви вирішили обзавестись сайтом для власного бізнесу  то  для початку треба  підрахувати у скільки вам обійдеться таке задоволення ? Давайте розберемося,  що входить у вартість сайту. У ціну сайту входить: домен та хостинг, верстка і програма управління вмістом (CMS), створення дизайну, наповнення та розкрутка у пошукових системах.

Домен і хостинг це  – місце проживання вашого сайту. Хостинг – це сам будинок, а домен – його адреса. Причому  ці дві категорії не є вашою власністю. За них потрібно буде платити як за орендовану квартиру. Оплата за хостинг здійснюється щомісяця, а за домен один раз на рік. При виборі хостингу не зупиняйтеся на оголошеннях: «Скільки коштує сайт – безкоштовно». У такому випадку, можливий злом ресурсу та несанкціоноване розміщення реклами.

Веб-дизайн – це обличчя вашого сайту, яке складається з рівномірного розподілу інформації, так само графічного оформлення. На дизайні не варто економити. Якісні картинки, фотографії, інфографіка сприяють поліпшенню сприйняття інформації. Якщо проаналізувати зміни обсягу продажів в інтернет- магазинах, то всі вони пов’язані з оновленням зовнішнього вигляду. Якщо ж бюджет обмежений, то можна використовувати шаблонний дизайн, який відредагують під ваші вимоги. При слові « верстка » одна частина людей завмирає в здогадах, а друга частина проводить аналогію з видавництвом. І які б почуття це поняття не викликало, розробка порталу без верстки не можлива. Верстка ресурсу – процес по створенню коду сторінки мовою розмітки html і її оформлення у вигляді таблиць, розташованих каскадом. Щоб було зрозуміло, робота верстальника полягає у пожвавленні картинки дизайнера і забезпеченні роботи всіх кнопок.

Щоб ваш сайт був не тільки популярним, але і рентабельним і приводив вам нових клієнтів, вам не достатньо сплатити відмінний хостинг і зробити красиву картинку. Його необхідно наповнити цікавою та унікальною інформацією. Бажано з презентаціями, інструкціями, а ще краще – відеоуроками. Над заповненням сайту необхідно працювати постійно, день у день . Якщо з якихось причин, Ви не можете самостійно забезпечити ресурс інформацією, то слід звернутися в спеціальні біржі контенту.

Розкрутка  сайту пов’язана з виведенням ресурсу на перші  місця таких пошукових систем як Google та Yandex. Сьогодні існує кілька способів просування, але найпростішим є автоматичне просування сайтів. Автоматичне просування здійснюється за рахунок оптимізованої інформації під запити користувачів .

Тож вартість створення сайту залежить від ваших побажань і можливостей і може коливатися в різних межах залежно від об’єму вашого проекту. Поважаючий себе веб-розробник  не стане оперувати вартістю роботи, не почувши ваші вимоги.

Джерело: http://kleynodsoft.com/news/cost_of_a_website.html 

Comments

comments